Direct naar de contentDirect naar de footer

Kerstdiner

Op beide Kerstdagen serveren wij in ons sfeervolle restaurant 'V' een luxe 4-gangen keuzediner met voor de kinderen een feestelijk 4-gangen menu.


VOORGERECHTEN
Carpaccio van entrecôte

basilicummayonaise | truffelglace | rode ui | tomberries | rucola | pijnboompitten | Parmezaanse kaas 36 maanden gerijpt

Ceviche van tonijn
sinaasappel-gember marinade | maïscrème | avocado crème | crispy maïs | bleekselderij zoetzuur | radijs

Guirlande van fijne groenten
crème van geroosterde knolselderij en spinazie | zoetzure groenten | gebrande feta | hazelnoot | wortel krokant | vadouvan-wortel gel

TUSSENGERECHTEN
Kalfswang

polenta | zoetzure wortel tartaar | geroosterde mini peen | krokante kataifi | jus van Grand Marnier

Ravioli
gevuld met groene asperges | basilicum roomsaus | zwarte olijven crumble | hippo tops | Pecorino kaas

HOOFDGERECHTEN
Duo van hert

biefstuk van de haas | sukade | puree van koolrabi | jus van bramen en rode port | kweepeer compôte | krokante ontbijtkoek

Tournedos
crème van gepofte wortel | geroosterde uiencrumble | jus van ossentong en morilles | gekonfijte roseval aardappel | rode uien compôte

Zeewolf
gefrituurde kelp zeewier | mousseline van venkel en sinaasappel | Aziatische kokkels | gewokte boksoi | geroosterde pastinaak

Zeetong (meerprijs € 11,50)
Hollandse garnalen met zeekraal | gefrituurde amandelbolletjes | limoen | tartaarsaus

Kerstbloemkool
zacht gegaarde bloemkoolkern | knolselderijgratin | crème van camembert | krokant cêpes-brickdeeg | geroosterde amandel | puntpaprika | gegrilde eryngii | saus van lavas

DESSERT
Chocolate ‘V’
Verschillende structuren van chocolade


Tarieven (exclusief dranken)
· Volwassenen: €61,50
· Kinderen (4 t/m 11 jaar): €27,50

Reserveringen zijn mogelijk vanaf 14.00 uur
Voor uw reservering kunt u ook contact opnemen met onze receptiemedewerkers. Zij zijn telefonisch te bereiken op 030 - 8000 800 of per e-mail: info@utrecht.valk.nl.