Direct naar de contentDirect naar de footer
;

Kerstdiner

Op beide Kerstdagen serveren wij in ons sfeervolle restaurant 'V' een luxe 4-gangen keuzediner met voor de kinderen een feestelijk 4-gangen menu. Het Kerstdiner is exclusief dranken.

VOORGERECHTEN
Carpaccio van entrecôte
basilicummayonaise | zwarte olijven crumble | gemarineerde tomaat | rucola | pijnboompitten | Parmezaanse kaas 36 maanden gerijpt

Hamachi
Sashimi van hamachi | salsa van mango, bleekselderij en chilipeper | sepia kroepoek | mierikswortel mayonaise | Thaise basilicum olie | limequat | zoetzure radijs

Mini moussaka
Krokante aubergine | crème van houtgerijpte fetakaas | tomaten-chutney | gerookte isot pepervlokken | gegrilde mini courgette | yoghurt-munt schuim

TUSSENGERECHTEN
Buikspek
Zacht gegaarde buikspek | gebrande langoustine | crème van pastinaak | ingelegde rode meloes ui | krokant van pastinaak | jus van gepofte knoflook

Ravioli
Gevuld met eekhoorntjesbrood | truffelroomsaus | gemarineerde paddenstoelen | vegetarische kaantjes | vers geschaafde Belper Knolle kaas

HOOFDGERECHTEN
Duo van hert
Hertenhaas | gegrilde hertenrack | crème van bataat | gemarineerde pompoen | romanesco | jus van Barolo en chips van bataat

Tournedos (200 gram) Optie Surf ’n Turf met King Gamba (meerprijs € 6,50)
Truffel-aardappel crème | jus van ossentong en morilles | gebakken paddenstoelen | krokante schorseneren

Zeewolf
Gebakken filet van zeewolf | hand gerolde parelcouscous | venusschelpen | antiboise | râs al hânout filo krokant | gegrilde gele courgette

Gebakken zeetong (meerprijs € 11,50)
Gefrituurde amandelbolletjes | Hollandse garnalen met zeekraal | limoen | tartaarsaus

Samosa
Gevuld met tempeh, kousenband, wortel, aardappel | vadouvan crème | kokosrijst | salade van papaya | mini patisson

DESSERT
Chocolate ‘V’ verschillende structuren van chocolade

Tarieven (exclusief dranken)
· Volwassenen: €61,50
· Kinderen (4 t/m 11 jaar): €27,50

Reserveringen zijn mogelijk vanaf 14.00 uur
Voor uw reservering kunt u ook contact opnemen met onze receptiemedewerkers. Zij zijn telefonisch te bereiken op 030 - 8000 800 of per e-mail: info@utrecht.valk.nl.

Reserveer uw tafel

De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren
Geen reserveringskosten