Direct naar de contentDirect naar de footer

3-gangenmenu

Voorgerechten

Voorgerechten

  • Casablanca *

    Couscous | groene kruiden | pistache | muhammara | gebrande fetakaas | krokant filodeeg | gegrilde courgette | yoghurt crème

    * Vegetarisch
  • Carpaccio

    Gelakt met truffelglace | rucola | mini tomaatjes | walnoten | Parmezaanse kaas | rode ui | truffelmayonaise

  • Pompoensoep

    Kokosmelk | vadouvan | geroosterde pompoenpitten | krokant knoflookbrood

  • Geitenkaassalade *

    Baby spinazie | pecannoten | avocado crème | gekarameliseerde appel | granola | cranberries | honing

    * Vegetarisch
Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

  • Varkensrouleau

    Gevuld met bospaddenstoelen | omwikkeld met pancetta | buikspek | zoetzure pompoen | gemarineerde shiitake | knoflook-salie jus | krokante salie | rouleau van spitskool | artisjok crème

  • Mixed grill

    Kipsteak | lamspies | Iberico nek | maminha steak | gegrilde maiskolf | pepersaus | chimichurri

  • Zeewolf

    Puree van zwarte knoflook | zuurdesem croustade | verschillende structuren van biet | vinaigrette van dragon en gember

  • Ravioli ricotta e spinaci *

    Truffelroomsaus | gebakken bospaddenstoelen | lente-ui | walnoten | rucola | Parmezaanse kaas

    * Vegetarisch
Dessert

Dessert

  • Sorbet “V”

    Lychee | passievrucht | aardbei | ijshoorn | slagroom | vruchtencoulis

  • Wittevrouwen

    Chocolade-sinaasappel ganache | cacao spongecake | gezouten karamel | Oreo crumble | vanille-ijs

  • Crème brûlée

    Arabica koffie | Haagse hopjes ijs | Café mokka tuille | Oreo crumble