Direct naar de contentDirect naar de footer

Arrangementenkaart

Voorgerechten

Voorgerechten

.
  • Olijven cake *

    Kalamata | gel van tomaat en basilicum | zoetzure cherry tomaat | chips van Parmezaan | walnoten | citroenbalsamico stroop

    * Vegetarisch
  • Carpaccio

    Gelakt met truffelglace | rucola | mini tomaatjes | walnoten | Parmezaanse kaas | rode ui | truffelmayonaise

  • Mosterdsoep

    Krokante spekjes | focaccia crouton

  • Geitenkaassalade *

    Baby spinazie | pecannoten | avocado crème | gekarameliseerde appel | granola | cranberries | honing

    * Vegetarisch
Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

.
  • Varkensrouleau

    Gevuld met bospaddenstoelen | omwikkeld met Parmaham | gepofte knoflook-rozemarijn jus | zoete aardappeltaart | banaan sjalot | pangrattato

  • Mixed grill

    Kipsteak | lamspies | Iberico nek | sukade steak | gegrilde maiskolf | pepersaus | chimichurri

  • Kabeljauw

    Whiskey-soja saus | fregola | pompoen gemarineerd in sinaasappel | komkommerschuim

  • Ravioli ricotta e spinaci *

    Truffelroomsaus | gebakken bospaddenstoelen | lente-ui | walnoten | rucola | Parmezaanse kaas

    * Vegetarisch
Desserts

Desserts

.
  • Sorbet “V”

    Lychee | passievrucht | aardbei | ijshoorn | slagroom | vruchtencoulis

  • Wittevrouwen

    Chocolade-sinaasappel ganache | cacao spongecake | gezouten karamel | Oreo crumble | vanille-ijs

  • Crème brûlée

    Arabica koffie | Haagse hopjes ijs | Café mokka tuille | Oreo crumble