Bijzondere gerechten in ons sfeervolle restaurant 'V'

Bijzondere gerechten in ons sfeervolle restaurant 'V' - Hotel Utrecht

Laat u culinair verwennen in ons sfeervolle restaurant

Restaurant 'V'

Iets te vieren? Een zakelijke bespreking? Of gewoon voor de gezelligheid? U bent van harte welkom in ons sfeervolle Restaurant 'V' waar u iedere dag van 12.00 tot 23.00 uur gebruik kunt maken van de voortreffelijke en zeer uitgebreide à-la-carte kaart.

Restaurant 'V'(alk) is een verwijzing naar het familiebedrijf en de bijbehorende rijke geschiedenis. Waar het familiebedrijf intussen behoorlijk is uitgebreid, hopen we dat u in ons hotel nog steeds het warme gevoel van thuiskomen ervaart.

Onder leiding van onze Chef-kok Giuseppe Zuddas bereidt onze enthousiaste keukenbrigade elke dag met veel plezier de lekkerste gerechten voor u. Uiteraard door te werken met dagverse producten en de beste kwaliteit vlees, vis en groenten.

Restaurant 'V' biedt een ruime keuze aan traditionele gerechten uit de Franse keuken, maar ook invloeden uit Italië, Zuid-Amerika en Azië kunt u terugvinden in de menukaart.

Het menu wordt meerdere keren per jaar in een nieuw jasje gestoken zodat u kunt genieten van seizoensgebonden gerechten. 

V
oor reserveringen en/of vragen kunt u contact opnemen, telefonisch 030-8000800 of e-mail info@utrecht.valk.nl. Voor groepen groter dan 15 personen, bieden wij een aangepast menu.