- Hotel Utrecht

Erop uit in Utrecht

Utrecht, het kloppende hart van Nederland. Een stad met een unieke dynamiek. Klein genoeg om wandelend de middeleeuwse binnenstad te ontdekken. Groot genoeg om dagenlang te genieten van festivals van wereldformaat, moderne architectuur, trendy winkels en verrassende musea.

Lees meer...

 - Hotel Utrecht

Utrecht op de fiets

Heeft u het centrum van Utrecht wel zo'n beetje verkend? Huur dan een fiets en ontdek de schitterende omgeving. Zo bent u, op nog geen 10 minuten fietsen van het centrum, ineens middenin de natuur en fietst u tussen de slootjes, natuurparken en oude forten.

Lees meer...

Ontdek Utrecht en haar bezienswaardigheden

 • %Beatrix Theater% - Hotel Utrecht

  Beatrix Theater

  Het Beatrix Theater is het podium voor de grotere musicalproducties. Het sfeervolle theater is ontworpen door architect Arno Meijs, en heeft ruim 1500 zitplaatsen.

  Lees meer
 • %Domtoren% - Hotel Utrecht

  Domtoren

  De monumentale, gotische Domtoren is het icoon van Utrecht. Deze prachtige kerktoren uit het jaar 1382 is vanuit de hele stad te zien.

  Lees meer
 • %Het Spoorwegmuseum% - Hotel Utrecht

  Het Spoorwegmuseum

  Het Spoorwegmuseum is een beleving voor jong en oud. Dit speelse museum is gevestigd in het voormalige Maliebaanstation en ligt op loopafstand van de binnenstad.

  Lees meer
 • %Jaarbeurs% - Hotel Utrecht

  Jaarbeurs

  De Jaarbeurs is dé evenementenlocatie van Utrecht. Met een oppervlakte van 100.000 vierkante meter verwelkomt de Jaarbeurs jaarlijks ongeveer 2,5 miljoen bezoekers.

  Lees meer
 • %Openbaar vervoer% - Hotel Utrecht

  Openbaar vervoer

  Verschillende buslijnen en ook de sneltrams brengen u binnen 10 minuten van het Centraal Station Utrecht naar het hotel. Tijdens de spits vertrekt er iedere 7 minuten...

  Lees meer
 • %Tivoli Vredenburg% - Hotel Utrecht

  Tivoli Vredenburg

  TivoliVredenburg is dé plek om naar muziek te luisteren. Dit grootste poppodium is Utrechts nieuwste aanwinst op het gebied van concerten en festivals.

  Lees meer