Direct naar de contentDirect naar de footer
Genieten in ons zwembad
Genieten in ons zwembad

Op de 20e etage met een prachtig uitzicht

Dé plek waar u tot rust komt

Ontspan en geniet tijdens het gebruik van onze wellness

WELLNESS

WELLNESS

Onze wellness faciliteiten inclusief zwembad zijn gelegen op de 20e etage van het hotel en bieden een prachtig uitzicht over de omgeving van Utrecht. Dit is de plek waar u rust ervaart en puur kunt genieten. Het is niet alleen een lust voor het oog, maar biedt vooral comfort en heerlijke relaxmomenten. Naast een verwarmd zwembad beschikt onze wellness over een Finse sauna, een infrarood sauna en een Turkse stoomcabine.

Openingstijden

Openingstijden

LET OP: Naar aanleiding van de persconferentie op dinsdag 13 april zijn wij genoodzaakt de deuren van ons zwembad en de wellness tot en met tenminste woensdag 28 april te sluiten.

Het zwembad is dagelijks geopend van 07.00 tot 24.00 uur, de sauna's vanaf 10.00 uur. Als hotelgast kunt u gratis gebruik maken van onze wellness faciliteiten, hiervoor dient u vooraf een reservering te maken.

In de wellness is het dragen van een badjas, badkleding en badslippers verplicht. Badjassen en slippers zijn te huur bij de receptie. Zwemkleding kan gekocht worden door middel van onze merchandise.

Tarieven:
· Badjas €5,00 (+ €20,00 borg) per stuk.
· Badslippers zijn gratis en verkrijgbaar bij de receptie.