Direct naar de contentDirect naar de footer
Culinair genieten in ons sfeervolle restaurant 'V'
Culinair genieten in ons sfeervolle restaurant 'V'
;
Laat u verrassen in een ongedwongen en sfeervolle ambiance
Live Cooking & Zondagsbrunch

Ieder weekend culinair genieten in een luxe open keuken

Onze mogelijkheden in een overzicht

Eerlijk, gezond en vooral lekker eten! U vindt bij ons verschillende mogelijkheden om in een ontspannen sfeer te brunchen, dineren of kennis te maken met ons Live Cooking dinerbuffet. Online boekt u gemakkelijk en snel uw tafel voor uw gewenste culinaire invulling. Eet smakelijk!

Ontbijt

Ontbijt

Een heerlijk begin van de dag met een voortreffelijk en zeer uitgebreid ontbijtbuffet in het restaurant. Uiteraard bent u ook van harte welkom als u niet in ons hotel overnacht.
À-la-carte

À-la-carte

U bent van harte welkom in ons sfeervolle Restaurant 'V' waar u iedere dag van 12.00 tot 23.00 uur gebruik kunt maken van de voortreffelijke en zeer uitgebreide à-la-carte kaart.
Live Cooking

Live Cooking

Een gezellige avond uit met vrienden of romantisch met z'n tweeën? Ons Live Cookingbuffet is dan echt iets voor u!
Zondagsbrunch

Zondagsbrunch

Iedere zondag presenteren wij vanaf 11.30 uur een luxe Zondagsbrunch. Tussen 11.00 en 11.30 uur ontvangen wij u op feestelijke wijze met een welkomstcocktail.
A-Bar & T-Lounge

A-Bar & T-Lounge

In een ongedwongen sfeer genieten van een lekker drankje en hapje. Overdag in onze gezellige koffielounge en 's avonds in onze knusse hotelbar.
Pinksterbrunch

Pinksterbrunch

Op 1e Pinksterdag presenteren wij vanaf 11.30 uur een luxe brunch. Tussen 11.00 en 11.30 uur ontvangen wij u op feestelijke wijze met een welkomstcocktail.
Vaderdagbrunch

Vaderdagbrunch

Op Vaderdag presenteren wij vanaf 11.30 uur een luxe brunch. Tussen 11.00 en 11.30 uur ontvangen wij u op feestelijke wijze met een welkomstcocktail.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,6
286 beoordelingen
Arianne
Hotel Utrecht  
Een leuke brunch voor jong en oud.

Wat een verrassing de vaderdag brunch. Bij aankomst verwelkomt met een lekker drankje. De binnenkomst in de mooi, aangeklede zaal. En wat een ruime keuze aan eten. Voor ieder wat wils. De kinderen hebben zich nog vermaakt in de aparte ruimte waar ze koekjes mochten bakken. Chapeau!