Direct naar de contentDirect naar de footer
U bent van harte welkom in ons Restaurant 'V'
U bent van harte welkom in ons Restaurant 'V'

Laat u verrassen in een ongedwongen en sfeervolle ambiance

Heerlijke start van uw dag

Begint met een voortreffelijk en royaal ontbijtbuffet

Geniet van een uitgebreid culinair aanbod

Dagverse producten en de beste kwaliteit vlees, vis en groenten

Live Cooking & Zondagsbrunch

Ieder weekend culinair genieten in een luxe open keuken

Dagverse producten en de beste kwaliteit vlees, vis en groenten

Geniet van een uitgebreid culinair aanbod

Onze mogelijkheden in een overzicht

Eerlijk, gezond en vooral lekker eten! U vindt bij ons verschillende mogelijkheden om in een ontspannen sfeer te brunchen, dineren of kennis te maken met ons Live Cooking dinerbuffet. Online boekt u gemakkelijk en snel uw tafel voor uw gewenste culinaire invulling. Eet smakelijk!

Ontbijt

Ontbijt

Een heerlijke start van de dag met een voortreffelijk en zeer uitgebreid ontbijtbuffet in het restaurant. Uiteraard bent u ook van harte welkom als u niet in ons hotel overnacht.
À-la-carte

À-la-carte

U bent van harte welkom in ons sfeervolle Restaurant 'V' waar u iedere dag van 11.00 tot 23.00 uur gebruik kunt maken van de voortreffelijke en zeer uitgebreide à-la-carte kaart.
Live Cooking

Live Cooking

Een gezellige zaterdagavond uit met vrienden, familie, collega's of romantisch met z'n tweeën? Ons Live Cookingbuffet is dan echt iets voor u!
Zondagsbrunch

Zondagsbrunch

Iedere zondag presenteren wij een luxe Zondagsbrunch. Tussen 11.00 en 11.30 uur ontvangen wij u op feestelijke wijze met een welkomstcocktail.
A-Bar & T-Lounge

A-Bar & T-Lounge

In een ongedwongen sfeer genieten van een lekker drankje en hapje. Overdag in onze gezellige koffielounge en 's avonds in onze knusse hotelbar.
Dinerdeal

Dinerdeal

Met uw persoonlijke Restaurant ID kunt u elke maand profiteren van afwisselende gerechten in de deelnemende hotels, voor slechts €32,50 per persoon!
Cocktails & Art

Cocktails & Art

Cocktails & Art is dé maandelijkse after work party in onze Sky Lounge, waarbij het draait om exotische cocktails en live art. Met een fraai uitzicht over de stad en hippe tunes presenteren wij maandelijks een ander thema.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,5
1042 beoordelingen
Mitch van der Sanden
Hotel Utrecht  
Heerlijk eten, vriendelijk en behulpzaam personeel en geweldige sfeer

Wij hebben overheerlijk gegeten in het restaurant. Alle gerechten waren goed bereid en om van te smullen! Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam en we hebben niet lang hoeven te wachten. Het uiterlijk van het restaurant was uitermate mooi en er hing een prima sfeer.