Direct naar de contentDirect naar de footer
Exclusieve evenementen organiseert u in Utrecht
Exclusieve evenementen organiseert u in Utrecht
Service met een glimlach
Powered by GooglePowered by Google

Meetings & Events

Een persoonlijke en gastvrije benadering is onze standaard voor het organiseren van mooie en exclusieve evenementen bij Van der Valk Hotel Utrecht. Met maar liefst 23 multifunctionele zalen is Van der Valk Hotel Utrecht de perfecte locatie voor ieder evenement.

Sky Lounge

Sky Lounge

Een belangrijke vergadering, masterclass, afsluitende borrel of shared dinner? Zelfs een feestavond is mogelijk op één van de mooiste plekjes van Utrecht.

Meer informatie
Brochure

Brochure

Bent u geïnteresseerd in het organiseren van een evenement in ons hotel? Bekijk dan voor meer informatie en prijzen onze brochure.

Meer informatie
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Ieder evenement is maatwerk en met name uw specifieke wensen zijn daarbij van doorslaggevend belang om van uw evenement een succes te maken. Wenst u graag vrijblijvend een offerte te ontvangen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

T. +31(0)30 8000 888
E.sales@utrecht.valk.nl

Offerte aanvragen
Wij als kenniscentrum voor het Notariaat organiseren onze cursussen bij Hotel Utrecht. Wij waarderen de gastvrijheid, de hoogwaardige kwaliteit en de heerlijke lunch!
Nikki Hofs
FBN Juristen
Hotel Utrecht: Ons “Thuis” tijdens producties in de Regio Utrecht! Soepele afspraken, fijne samenwerking, uitstekende kwaliteit.
Peter van de Kerkhof MA
Plus Producties
Wij hebben al jaren een prettige samenwerking met Van der Valk Utrecht. Docenten en deelnemers geven altijd positieve feedback. Het sales-team is super klantgericht en schakelt bij adhoc zaken vloeiend.
Carin Hoesenie
NBA Opleidingen BV
Al vanaf de opening van het hotel organiseren wij meerdere bijeenkomsten en congressen per jaar in deze uitstekende locatie.
Fred Wijnhof
WIN advies, inkoop en organisatie - Gemeentelijk Inkoop Platform
Als freelancer organiseer ik voor diverse organisaties congressen/bijeenkomsten. Bij Hotel Utrecht weet men mij altijd te verrassen en geven invulling aan de wensen van mijn klanten.
Debbie Reinders
PR-, Communicatie- en Organisatieactiviteiten
Sinds 2017 organiseren wij bijeenkomsten Hotel Utrecht. De locatie biedt veel mogelijkheden en de samenwerking met het sales-team wordt als zeer prettig ervaren.
Angelique van Streepen
Stichting Opleiding Belastingadviseurs

De voordelen van Hotel Utrecht

  • Meeting hotspot

  • 185 hotelkamers

  • 23 zalen

  • Sky Lounge