Direct naar de contentDirect naar de footer
Exclusieve evenementen organiseert u in Utrecht
Exclusieve evenementen organiseert u in Utrecht
Powered by GooglePowered by Google

Meetings & Events

Een persoonlijke en gastvrije benadering is onze standaard voor het organiseren van mooie en exclusieve evenementen bij Van der Valk Hotel Utrecht. Met maar liefst 23 multifunctionele zalen is Van der Valk Hotel Utrecht de perfecte locatie voor ieder evenement.

Sky Lounge

Sky Lounge

Een belangrijke vergadering, masterclass, afsluitende borrel of shared dinner? Zelfs een feestavond is mogelijk op één van de mooiste plekjes van Utrecht.

Meer informatie
Brochure

Brochure

Bent u geïnteresseerd in het organiseren van een evenement in ons hotel? Bekijk dan voor meer informatie en prijzen onze brochure.

Meer informatie
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Ieder evenement is maatwerk en met name uw specifieke wensen zijn daarbij van doorslaggevend belang om van uw evenement een succes te maken. Wenst u graag vrijblijvend een offerte te ontvangen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

T. +31(0)30 8000 888
E. sales@utrecht.valk.nl

Offerte aanvragen
Wij als kenniscentrum voor het Notariaat organiseren onze cursussen graag bij Van der Valk Hotel Utrecht. Wij waarderen de gastvrijheid, de hoogwaardige kwaliteit en natuurlijk de heerlijke lunch van deze cursuslocatie!
Nikki Hofs
FBN Juristen
Van der Valk Exclusief Utrecht: Ons “Thuis” tijdens producties in de Regio Utrecht! Kennen en gekend worden: soepele afspraken, fijne samenwerking, uitstekende kwaliteit.
Peter van de Kerkhof MA
Plus Producties
Wij hebben al jaren een prettige samenwerking met Van der Valk Utrecht. Docenten en deelnemers geven altijd positieve feedback en komen graag terug. Het sales-team is super klantgericht en schakelt bij adhoc zaken vloeiend met ons mee. Wij maken dan ook heel graag gebruik van jullie fijne locatie!
Carin Hoesenie
NBA Opleidingen BV
Al vanaf de opening van Valk Exclusief Utrecht organiseren wij meerdere bijeenkomsten en congressen per jaar in deze uitstekende locatie. Het meedenken met ons, zeker in de moeilijke corona-periode en de gastbeleving voor onze deelnemers, leveren altijd mooie bijeenkomsten op
Fred Wijnhof
WIN advies, inkoop en organisatie - Gemeentelijk Inkoop Platform
Als freelancer organiseer ik voor diverse organisaties congressen en bijeenkomsten van diverse omvang en wensen. Bij Van der Valk Utrecht weet men mij altijd te verrassen door precies invulling te kunnen geven aan de wensen die mijn klanten hebben. Ik kom er dan ook graag en zo ook mijn klanten.
Debbie Reinders
PR-, Communicatie- en Organisatieactiviteiten
Sinds 2017 organiseren wij bijeenkomsten bij Van der Valk Utrecht. Een locatie waar onze deelnemers graag cursussen volgen. Naast het feit dat de locatie veel mogelijkheden biedt, wordt de samenwerking met het sales-team ook als zeer prettig ervaren. Dienstverlening staat hoog in het vaandel.
Angelique van Streepen
Stichting Opleiding Belastingadviseurs

De voordelen van Hotel Utrecht

  • Meeting hotspot

  • 185 hotelkamers

  • 23 zalen

  • Sky Lounge