Direct naar de contentDirect naar de footer
BELEEF BIJZONDERE FEESTDAGEN IN UTRECHT
BELEEF BIJZONDERE FEESTDAGEN IN UTRECHT

Laat u in de watten leggen en geniet van culinaire hoogstandjes in ons sfeervolle restaurant

BELEEF BIJZONDERE FEESTDAGEN IN UTRECHT

Met de hele familie culinair genieten van feestelijke gerechten uit onze keuken

BELEEF BIJZONDERE FEESTDAGEN IN UTRECHT

Met de hele familie culinair genieten van feestelijke gerechten uit onze keuken

De feestdagen viert u bij Van der Valk

Samen met familie en/of vrienden erop uit tijdens de feestdagen? Bij Van der Valk maken we van iedere gelegenheid een feestje, en al helemaal tijdens de feestdagen! Een feestelijke brunch met familie, een royaal Live Cookingbuffet met vrienden of juist een intiem diner met z'n tweetjes. Alles is bij ons mogelijk!

In onderstaand overzicht zijn alle activiteiten terug te vinden die Van der Valk Hotel Utrecht organiseert tijdens de feestdagen of als extra bijzondere gelegenheden.

Inschrijven nieuwsbrief

 • Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een brunch voor 2 personen.
 • Blijf op de hoogte van onze acties, leuke aanbiedingen en speciale evenementen.

Feestdagen & specials in Utrecht

 • Valentijn

  Valentijn

  Zin om uw geliefde te verrassen? Soms is het tijd om je eens even heerlijk in luxe onder te dompelen. Onze Valentijn arrangementen zijn daar perfect voor!

  Meer informatie
 • Pasen

  Pasen

  Eitjes schilderen, lekker eten en met familie of vrienden samen zijn. Wat dacht u van een Paasbrunch of Live Cookingbuffet tijdens de Paasdagen? Wij maken van de Paasdagen graag een feestje!

 • Moederdag

  Moederdag

  Laat op zondag 10 mei je moeder stralen tijdens Moederdag. Verwen je 'mams, moeke, mama, moeder' met een luxe brunch bij Van der Valk en leg haar eens lekker in de watten!

 • Pinksteren

  Pinksteren

  Proef al het lekkers tijdens de uitgebreide Pinksterbrunch bij Van der Valk Hotel Utrecht! Of boek een Pinksterarrangement en ga eropuit in de regio Utrecht.

 • Vaderdag

  Vaderdag

  Het is tijd om je vader weer eens extra in het zonnetje te zetten! Eerst lekker uitslapen en dan heerlijk met het hele gezin brunchen of 's avonds uitgebreid genieten van een heerlijk Live Cooking buffet.

 • Sinterklaas

  Sinterklaas

  De goedheiligman komt elk jaar weer langs in ons land en dat staat garant voor leuke evenementen! Dat wil je natuurlijk niet missen!

 • Kerst

  Kerst

  Geniet samen met familie en vrienden van de Kerstdagen bij Van der Valk. Bekijk ons Kerstprogramma er zijn de diverse arrangementen te reserveren.

 • Oud & Nieuw

  Oud & Nieuw

  Samen met uw geliefde het nieuwe jaar in? Verblijf dan Oudejaarsavond in Utrecht met een overnachting in één van onze comfortabele hotelkamers met fraai uitzicht over de stad.