Direct naar de contentDirect naar de footer
Beleef bijzondere feestdagen in Utrecht
Beleef bijzondere feestdagen in Utrecht

Met het hele gezin culinair genieten van feestelijke gerechten

BELEEF BIJZONDERE FEESTDAGEN IN UTRECHT

Laat u in de watten leggen en geniet van culinaire hoogstandjes in ons sfeervolle restaurant

BELEEF BIJZONDERE FEESTDAGEN IN UTRECHT

Met de hele familie culinair genieten van feestelijke gerechten uit onze keuken

De feestdagen viert u bij Van der Valk

Samen met familie en/of vrienden erop uit tijdens de feestdagen? Bij Van der Valk maken we van iedere gelegenheid een feestje, en al helemaal tijdens de feestdagen! Een feestelijke brunch met familie, een royaal Live Cookingbuffet met vrienden of juist een intiem diner met z'n tweetjes. Alles is bij ons mogelijk!

In onderstaand overzicht zijn alle activiteiten terug te vinden die Van der Valk Hotel Utrecht organiseert tijdens de feestdagen of als extra bijzondere gelegenheden.

Inschrijven nieuwsbrief

 • Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een brunch voor 2 personen.
 • Blijf op de hoogte van onze acties, leuke aanbiedingen en speciale evenementen.

Feestdagen & specials in Utrecht

 • Koningsdag

  Koningsdag

  Maak van Koningsdag een feestje en haal onze Borrel & BBQ Box in huis! Samen met het gezin of vrienden gezellig borrelen en genieten van overheerlijke gerechten van de BBQ.

  Meer informatie
 • Moederdag

  Moederdag

  Laat je moeder stralen tijdens Moederdag. Verwen je 'mams, moeke, mama, moeder' met een goedgevulde Valk Brunchbox. Leg haar eens lekker in de watten en geniet met elkaar van alle heerlijke gerechten die wij speciaal voor jullie deze dag hebben bereid!

  MEER INFORMATIE
 • Pinksteren

  Pinksteren

  Geniet van de voorjaarszon en proef al het lekkers tijdens een gezellige Pinksterbrunch thuis. Bestel voor de Pinksterdagen een royaal gevulde Valk Brunchbox of boek een Pinksterarrangement in ons hotel en laat u culinair verwennen door onze Chef's.

  MEER INFORMATIE
 • Vaderdag

  Vaderdag

  Het is tijd om je vader weer eens extra in het zonnetje te zetten! Eerst lekker uitslapen en dan met het hele gezin heerlijk brunchen met onze Valk Brunchbox. Of wat dachten jullie voor 's avonds van onze stoere Borrel BBQ Box? Dat is toch wat vaders het liefste doen!

  MEER INFORMATIE
 • Kerst

  Kerst

  Geniet samen met familie en vrienden van de Kerstdagen bij Van der Valk. Bekijk ons Kerstprogramma er zijn de diverse arrangementen te reserveren.

 • Oud & Nieuw

  Oud & Nieuw

  Samen met uw geliefde het nieuwe jaar in? Verblijf dan Oudejaarsavond in Utrecht met een overnachting in één van onze comfortabele hotelkamers met fraai uitzicht over de stad.

 • Valentijn

  Valentijn

  Zin om uw geliefde te verrassen? Soms is het tijd om je eens even heerlijk in luxe onder te dompelen. Onze Valentijn arrangementen zijn daar perfect voor!

 • Pasen

  Pasen

  Het begint al met de voorpret. Het schilderen en verstoppen van de paaseieren. De kinderen al vroeg uit de veren om deze te zoeken in de tuin. En daarna gezellig samen eten aan een sfeervol gedekte tafel vol heerlijke gerechten.