Direct naar de contentDirect naar de footer

Diner

Geniet van een overheerlijk en culinair diner in ons sfeer- en stijlvolle restaurant

Salades

Salades

  • Traditionele Caesar Salade

    11,50

    (Keuze uit gegrilde kip of gerookte zalm)

    Little gem sla | caesar dressing | gekookt ei | Parmezaanse kaas | ansjovis | crispy bacon

  • Geitenkaassalade *

    11,50

    Granola | honing | mesclun | rode ui | tomaat | komkommer | cranberries | vincotto balsamico |Granny smith | pecannoot

    * Vegetarisch
  • Oosterse kipsalade

    12,50

    Krokante kippendij | geroosterde sesam dressing | paprika | komkommer | tomaat | wakamé |lente-ui | mango | chipotle mayonaise

Soepen

Soepen

  • Italiaanse tomatensoep

    6,50

    Gehaktballen | mascarpone | focaccia crouton

  • Maissoep *

    7,50

    Tandoori popcorn | lente-ui | crème fraîche

    * Vegetarisch
  • Saoto soep

    10,50

    Surinaamse kippenbouillon | kippendijen | gekookt ei | taugé | krokante salade | Madame Jeannette sambal | soja

  • Bisque de la mer

    13,50

    Ravioli van kreeft | fijne ratatouille | rode mul | broodcrouton

Koude voorgerechten

Koude voorgerechten

.
  • Broodplank

    6,50

    Italiaans stokbroodje | kruidenboter | hummus | basilicum-aïoli | gemarineerde olijven

    Optioneel: Pata negra ham 2,50

  • Pompoentaart *

    11,50

    Geserveerd met baba ganoush | venkelsalade | fetakaas | gepofte wilde rijst | granaatappel | sinaasappel-dragon dressing

    * Vegetarisch
  • Zalm

    13,50

    Rouleau van gepekelde zalm | dille emulsie | spongecake van dragon | citrus crumble | haringkaviaar | dille olie

  • Carpaccio

    12,50

    Gelakt met truffelglace | rucola | minitomaatjes | walnoten | Parmezaanse kaas | rode ui | truffelmayonaise

  • Steak tartaar

    13,50

    Mosterdpoeder | ingelegde rode meloes ui | kwartelei | parels van olijfolie | basilicum mayonaise | bitterbal van Black Angus rund

  • Garnalencocktail

    12,50

    Noorse garnalen | little gem salade | zoetzure komkommer | garnalen kroketje | cocktailsaus | foccacia crouton

  • Sashimi & more

    14,50

    Zalm | tonijn | gyoza | edamame | wakamé | gember | sojasaus | wasabi mayonaise | nori chips

Bij alle voorgerechten serveren wij toast en boter op aanvraag

Warme voorgerechten

Warme voorgerechten

  • Pork & Gamba

    14,50

    Zacht gegaarde buikspek | gambaworst | wortelkrokant | gevulde jus | pompoen compôte | crème van gepofte knol en zwarte knoflook

  • Ravioli melanzane *

    12,50

    Pasta gevuld met aubergine | gepaneerde beukenzwammetjes | groene asperges | honing tomaten | Parmigiano Reggiano | spinazie | lente-ui | walnoten | tomaten-mascarponesaus

    * Vegetarisch
Sharing plates

Sharing plates

  • “V” Tasting (vanaf 2 personen)

    29,00

    Steak tartaar | garnalencocktail | pompoentaart | maïssoep | brood met dips
    € 14,50 p.p.

  • Asian tasting (vanaf 2 personen)

    33,00

    Buikspek met teriyaki glace | tempura garnaal | tostada met rendang pulled beef | saoto soep | Oosterse sashimi salade
    € 16,50 p.p.

Vleesgerechten

Vleesgerechten

.
  • Chateaubriand Imperiale (2p.)

    57,00

    Geroosterde roseval aardappel | gepofte pompoen | oesterzwam | gefrituurde uienringen | truffel jus | ajuinmayonaise | schorseneren krokant

    28,50 p.p.

    28,50
  • Black Angus Tournedos (200 gr.)

    27,50

    Aardappelmousseline met tuinkruiden | schorseneren krokant | gebakken paddenstoelen | Madeira jus

  • Rib-Eye (300 gr.)

    28,50

    BBQ-rub | ananas aïoli | zoete aardappel-sjalot crème | salsa van gegrilde mais | gegrilde zoete peper | gefrituurde uienringen

  • Schnitzel

    19,50

    Pata negra ham | tartaarsaus | limoen | gepofte tomaten

  • Varkensrouleau

    22,50

    Gevuld met bospaddenstoelen | omwikkeld met pancetta | buikspek | zoetzure pompoen | gemarineerde shiitake | knoflook-salie jus | krokante salie | artisjok crème

  • Mixed grill

    23,50

    Lamsspies | flanksteak | Iberico presa | kipsteak | chimichurri | pepersaus | gegrilde maïs

  • Maïskip

    20,50

    Filet van maïskip | crème van bataat | paddenstoelen-polenta | oesterzwam | lente-ui | rode druiven jus

  • Gegrilde kipsaté (300 gr.)

    20,50

    Kippendijen | zoetzure groenten | sambal badjak | gebakken uitjes | cassave kroepoek | Surinaamse pindasaus | kousenbandsalade

  • Domburger

    19,50

    Biologische kalfsburger | jalapeño-crème | peppadew mayonaise | mais-chili brioche | cheddar | bacon | little gem | pico de gallo | ananas | gegrilde maïs

Bij alle hoofdgerechten serveren wij friet en een wisselende seizoensgroente.

Indien u een extra garnituur wenst verzoeken wij u te wenden tot ons bedienend personeel.

Visgerechten

Visgerechten

.
  • Zalm Asian

    22,50

    Op de huid gebakken zalmfilet | honing-soja marinade | enoki paddenstoelen | glasnoedels | Japanse dashi boullion | krokante gember

  • Tonijnsteak

    26,50

    Van de grill | linguine | basilicumroomsaus | spinazie| antiboise | limoen | kokkels

  • Sliptong (keuze uit 2/3 st.)

    22,50

    Tartaarsaus | tempura garnaal | gerookte aardappel crème

    22,50
  • Kabeljauw

    22,50

    Chorizo-amandel korst | risotto van geroosterde parelgort | groene asperges | groene kruiden vinaigrette

  • Dorade

    23,50

    Groene curry | aardappel | gamba | cashew | kokosrijst | mango-papaya salade

Bij alle hoofdgerechten serveren wij friet en een wisselende seizoensgroente.

Indien u een extra garnituur wenst verzoeken wij u te wenden tot ons bedienend personeel.

Vegetarische gerechten

Vegetarische gerechten

  • Ravioli melanzane *

    19,50

    Pasta gevuld met aubergine | gepaneerde beukenzwammetjes | groene asperges | honing tomaten | Parmigiano Reggiano | spinazie | lente-ui | walnoten | tomaten-mascarponesaus

    * Vegetarisch
  • Vega curry *

    20,50

    Kokosrijst | zoete aardappel | pompoen | rode ui | sperziebonen | bloemkool | vega kipstukjes | lente-ui | raita dip | naan brood

    * Vegetarisch
  • 100% Vegan burger *

    19,50

    Plantaardig “vlees” | maïs-chili bun | vegan kaas | little gem | tomatensalsa | avocado

    * Vegetarisch

Bij alle hoofdgerechten serveren wij friet en een wisselende seizoensgroente.

Indien u een extra garnituur wenst verzoeken wij u te wenden tot ons bedienend personeel.

Nagerechten

Nagerechten

.
  • Sorbet V

    7,50

    Lychee | passievrucht | aardbei | ijshoorn | slagroom | vruchtencoulis

  • Wittevrouwen

    8,50

    Chocolade-sinaasappel ganache | cacao spongecake | gezouten karamel | Oreo crumble | vanille-ijs

  • Bananencake

    8,50

    Gekarameliseerde banaan | Don Papa chocolade crème | krokante kokos pecannoten | vanille hangop | ijs van yoghurt, honing en walnoot

  • New York-style cheesecake

    8,50

    Mousse van framboos | cookie dough roomijs | mango gel | framboos kletskop | rood fruit merinque

  • Crème brûlée

    8,50

    Gearomatiseerd met tonkabonen | Amarena kersen ijs | rozenwater kroepoek

  • Panna cotta

    8,50

    Gearomatiseerd met lavendel | yoghurt passievrucht ganache | blauwe bessen gel | amandel spongecake | bosvruchten ijsmacaron | chocolade canneloni

  • Utrechtse Kaasplank

    11,50

    5 verschillende seizoen kazen | vijgenbrood | balsamico confituur

  • Scroppino

    6,50

    Keuze uit:
    Limoncello | komkommersorbet | prosecco
    of
    Vodka | framboos | citroensorbet | prosecco

  • Friandises

    8,00

    Inclusief koffie | ambachtelijke bonbons | macaron | madeleine | kokosrots

  • Speciale koffie

    8,00

    o.a. Irish coffee (Irish whiskey)

    Italian coffee (Amaretto)

    Spanish coffee (Tia Maria)

    French coffee (Grand Marnier)