Direct naar de contentDirect naar de footer

Wildkaart

Voorgerechten

Voorgerechten

  • Wildpaté

    16,50

    Paté van wild, gedroogde appel en kaneel | wild-bitterbal | krokante ontbijtkoek | lolly van eendenrillettes en rode bieten | appelcompôte | bieten spongecake

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

  • Hert

    28,50

    Hertenbiefstuk | hete bliksem | royal chestnut-paddenstoel | stoofpeer | spruitjes | truffel- balsamico crumble | veenbessenjus

    Wijnsuggestie per glas: 8,00

    Valpolicella Ripasso, Classico ‘Le poaine’, Bolla Italië, Veneto

    Kersen | pruimen | kaneel | zachte afdronk

  • Stoofpot van wildzwijn       

    26,50

    Gegaard in bockbier | geglaceerde bospeen | beukenzwammen | krokante prei | knolselderij puree | rode-bietensalade

Begeleidende bier suggestie

Begeleidende bier suggestie

  • Maximus herfstbok (winnaar lekkerste bokbier 2019) 7%

    6,25

    Traditioneel duitse stijl gebrouwen Dunkler Bock, waarbij in de stevige body o.a. gebrande mout, broodkorst, noten, karamel en rood fruit met wat koffie naar voren komen.