Direct naar de contentDirect naar de footer

Wildkaart

Voorgerechten

Voorgerechten

  • Salade eendenborst

    14,50

    Gerookte eendenborst | gekarameliseerde appel | vijgen | krokante ontbijtkoek | zoetzure chioggia biet | macadamia noten | witte balsamico vinaigrette

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

  • Hert

    26,50

    Tournedos van hert | hete bliksem | gebakken bloedworst | stoofpeer | gepofte kastanjes | specerijen-port jus

  • Wildstoofpot van haas

    22,50

    Aardappelmousseline | rode kool | paddenstoelen | geroosterde mini peen | krokante schorseneren

Begeleidende bier suggestie

  • Maximus herfstbok (winnaar lekkerste bokbier 2019) 7%

    4,80

    Traditioneel duitse stijl gebrouwen Dunkler Bock, waarbij in de stevige body o.a. gebrande mout, broodkorst, noten, karamel en rood fruit met wat koffie naar voren komen