Direct naar de contentDirect naar de footer
Originele en exclusieve evenementen op een inspirerende locatie
Originele en exclusieve evenementen op een inspirerende locatie

Met 23 multifunctionele zalen en Sky Lounge dé congres- en vergaderlocatie van Utrecht!

Ieder evenement is uniek!

Wij helpen u graag om het effect van uw evenement te versterken

Ieder evenement is uniek!

Wij helpen u graag om het effect van uw evenement te versterken

Ieder evenement is uniek!

Wij helpen u graag om het effect van uw evenement te versterken

Uw evenement tot in de puntjes verzorgd

Originele en exclusieve evenementen op een inspirerende locatie

Hotel Utrecht biedt volop mogelijkheden

Voor kleine groepen vanaf 2 personen tot grote gezelschappen van maximaal 600 personen

Powered by GooglePowered by Google

Meetings & Events

Een persoonlijke en gastvrije benadering is onze standaard voor het organiseren van mooie en exclusieve evenementen bij Van der Valk Hotel Utrecht.

Met maar liefst 23 multifunctionele zalen is Van der Valk Hotel Utrecht de perfecte locatie voor ieder evenement. Door de centrale ligging is het hotel gunstig gelegen voor gasten uit het hele land.

ALLE VOORDELEN OP EEN RIJ

 • Centraal gelegen aan de A12
 • 23 Multifunctionele zalen
 • Exclusieve Sky Lounge op de 20e etage
 • Voorzien van daglicht en airconditioning
 • Gratis WiFi in het gehele hotel
 • ZAKELIJK

  Met maar liefst 23 multifunctionele zalen is Van der Valk Hotel Utrecht de perfecte locatie voor ieder evenement. Mede door de centrale ligging is het hotel uitstekend bereikbaar voor gasten uit het hele land.

 • Feestelijk

  Ieder feest bij Van der Valk Hotel Utrecht is uniek! Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardagsfeest, een bedrijfsfeest, de viering van een 25-jarig jubileum of een 50-jarig huwelijk, u bent van harte welkom!

CONTACT

CONTACT

Ieder evenement is maatwerk en met name uw specifieke wensen zijn daarbij van doorslaggevend belang om van uw evenement een succes te maken.

Wenst u graag vrijblijvend een (online) afspraak te maken en geadviseerd te worden in de mogelijkheden passend bij uw wensen?

Wij denken graag met u mee!

Wij als kenniscentrum voor het Notariaat organiseren onze cursussen graag bij Van der Valk Hotel Utrecht. Wij waarderen de gastvrijheid, de hoogwaardige kwaliteit en natuurlijk de heerlijke lunch van deze cursuslocatie!
Nikki Hofs
FBN Juristen
Van der Valk Exclusief Utrecht: Ons “Thuis” tijdens producties in de Regio Utrecht! Kennen en gekend worden: soepele afspraken, fijne samenwerking, uitstekende kwaliteit.
Peter van de Kerkhof MA
Plus Producties
NBA Opleidingen BV heeft al jaren een prettige samenwerking met Van der Valk Utrecht. Docenten en deelnemers geven altijd positieve feedback en komen graag terug. Het sales-team is super klantgericht en dienstverlenend ingesteld, zij schakelen bij adhoc zaken vloeiend met ons mee. Dit geldt ook zeker voor alle medewerkers op de vloer! De afgelopen twee Corona jaren hebben wij dit als super fijn ervaren en ook zeer op prijs gesteld. Wij maken dan ook heel graag gebruik van jullie fijne locatie!
Carin Hoesenie en collega`s
NBA Opleidingen BV
Al vanaf de opening van Valk Exclusief Utrecht organiseren wij meerdere bijeenkomsten en congressen per jaar in deze uitstekende locatie. Het meedenken met ons, zeker in de moeilijke corona-periode en de gastbeleving voor onze deelnemers, leveren altijd mooie bijeenkomsten op
Fred Wijnhof
WIN advies, inkoop en organisatie - Gemeentelijk Inkoop Platform
Als freelancer organiseer ik voor diverse organisaties congressen en bijeenkomsten van diverse omvang en wensen van invulling van programma’s. Bij Van der Valk Utrecht weet men mij altijd te verrassen door precies invulling te kunnen geven aan de wensen die mijn klanten hebben. Ik kom er dan ook graag en zo ook mijn klanten.
Debbie Reinders
PR-, Communicatie- en Organisatieactiviteiten
Sinds 2017 organiseren wij bijeenkomsten bij Van der Valk Utrecht. Een locatie waar onze deelnemers, zo blijkt uit de evaluaties, graag cursussen volgen. Naast het feit dat de locatie veel mogelijkheden biedt, wordt de samenwerking met het sales-team door de medewerkers van het bureau ook als zeer prettig ervaren. Dienstverlening staat hoog in het vaandel.
Angelique van Streepen
Stichting Opleiding Belastingadviseurs