Direct naar de contentDirect naar de footer
Uw congres tot in de puntjes verzorgd
Uw congres tot in de puntjes verzorgd

Met 23 multifunctionele zalen en 185 hotelkamers bieden wij u volop mogelijkheden

Dé congres- en vergaderlocatie van Utrecht

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw congres? Dan bent u bij Van der Valk Hotel Utrecht aan het juiste adres. Mede door de centrale ligging, aan de A12 en op slechts 10 minuten van het Centraal Station Utrecht, is het hotel uitstekend bereikbaar voor gasten uit het hele land.

Het hotel biedt bijvoorbeeld één grote plenaire zaal, uitermate geschikt voor bijvoorbeeld de opening en afsluiting van uw congres. Daarnaast zijn er 22 kleinere zalen, allen aanwezig op de 1e en 2e etage, welke prima dienen als subruimtes voor de kleinere sessies. Alle zalen zijn uitgerust met moderne audiovisuele apparatuur en airconditioning. Tevens is er in alle zalen gratis draadloos internet beschikbaar.

Voor Van der Valk Hotel Utrecht is het organiseren van een congres met meerwaarde vanzelfsprekend. Wij denken graag met u mee over de voorbereiding, de invulling en de uitvoering van uw congres. Zo beschikken wij over verschillende arrangementen die perfect aansluiten bij uw bijeenkomst, zodat u zich onbezorgd met uw organisatie kunt bezighouden.

Naast de ontvangst, waarin wij diverse soorten verse koffie serveren met lekkernijen, kunt u uw congres in stijl afsluiten in ons Live Cooking restaurant. Hier bereiden onze koks à la minute heerlijke gerechten voor u. Ideaal om onder het genot van een drankje en dit uitnodigende buffet uw geslaagde bijeenkomst op perfecte wijze af te sluiten.

Meer informatie of vrijblijvend een offerte aanvragen?

  • Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw congres en benieuwd naar onze mogelijkheden?
    Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan.

    Offerte aanvragen
  • Voor vragen, reserveringen en rondleidingen kunt u contact met ons opnemen.
    Wij zijn bereikbaar op +31 (0)30 8000 888 of via sales@utrecht.valk.nl.

    Contactformulier