Direct naar de contentDirect naar de footer
Ideale locatie voor uw congres
Ideale locatie voor uw congres

Centraal gelegen in Nederland

;

Uw congres tot in de puntjes verzorgd

Bent u op zoek naar de ideale locatie voor uw congres? Dan bent u bij Van der Valk Hotel Utrecht aan het juiste adres!

Het hotel biedt bijvoorbeeld één grote plenaire zaal, uitermate geschikt voor bijvoorbeeld de opening en afsluiting van uw congres. Daarnaast zijn er 21 kleinere zalen, allen aanwezig op de 1e en 2e etage, welke prima dienen als subruimtes voor de kleinere sessies. Alle zalen zijn uitgerust met moderne audiovisuele apparatuur en airconditioning. Tevens is er in alle zalen gratis draadloos internet beschikbaar.

Voor Van der Valk Hotel Utrecht is het organiseren van een congres met meerwaarde vanzelfsprekend. Wij denken graag met u mee over de voorbereiding, de invulling en de uitvoering van uw congres. Zo beschikken wij over verschillende arrangementen die perfect aansluiten bij uw bijeenkomst, zodat u zich onbezorgd met uw organisatie kunt bezighouden.

Naast de ontvangst, waarin wij diverse soorten verse koffie serveren met lekkernijen, kunt u uw congres in stijl afsluiten in ons Live Cooking restaurant. Hier bereiden onze koks à la minute heerlijke gerechten voor u. Ideaal om onder het genot van een drankje en dit uitnodigende buffet uw geslaagde bijeenkomst op perfecte wijze af te sluiten.