Direct naar de contentDirect naar de footer
Utrechts nieuwste aanwinst op het gebied van concerten en festivals
Utrechts nieuwste aanwinst op het gebied van concerten en festivals

Een plek waar alle soorten muziek samenkomen

Tivoli Vredenburg

TivoliVredenburg is dé plek om naar muziek te luisteren. Dit grootste poppodium is Utrechts nieuwste aanwinst op het gebied van concerten en festivals, een plek waar alle soorten muziek samenkomen.

Muziekpaleis
Het grote, moderne muziekpaleis TivoliVredenburg heeft zalen met perfecte akoestiek voor symfonische muziek, popmuziek, jazz, kamermuziek en dance. Niet eerder is in Europa een nieuw gebouw neergezet waar álle muziekliefhebbers elkaar van ’s ochtends vroeg tot diep in de nacht kunnen ontmoeten. Het programma varieert van kinderconcerten tot matinees en van heavy metal tot techno-dansavonden.

Gevarieerd concertprogramma
Bijzonder aan het gebouw zijn de pleinen, waardoor TivoliVredenburg voelt als een stad in een stad. Het 45 meter hoge gebouw is rondom de oude symfoniezaal geplaatst. In totaal vindt u er 5 verschillende zalen die allemaal op dezelfde avond een concert geprogrammeerd kunnen hebben. TivoliVredenburg is daarnaast een ideale festivallocatie waar publiek door zalen, pleinen en foyers kan lopen, op zoek naar nieuwe ontdekkingen. Op de begane grond vindt u eetcafé Het Gegeven Paard.