Direct naar de contentDirect naar de footer
Hotel Utrecht

Belangrijke reserveringsvoorwaarden

Tijdens de Kerstdagen hanteren wij afwijkende reserverings- en annuleringsvoorwaarden.

Deze voorwaarden gelden voor zowel losse tafelreserveringen alsook voor hotelovernachtingen.

  • Wij verzoeken u vriendelijk uw reserveringsbevestiging binnen 1 week voor akkoord te retourneren om de reservering definitief te bevestigen.
   Als u deze bevestiging per e-mail ontvangt, kunt u deze mail met 'akkoord' beantwoorden.
   Wij willen u erop attenderen dat het akkoord geven noodzakelijk is, anders zijn wij gerechtigd uw reservering te annuleren.
  • 100% vooruitbetalen is noodzakelijk, u krijgt hiervoor tijdens het reserveringsproces reeds de mogelijkheid. Anders ontvangt u medio november per mail nog een betalingsverzoek. ​De uiterlijke datum voor betaling is 18 december 2020.
  • Wijzigingen en annuleringen kunnen kosteloos doorgegeven worden tot en met 48 uur van tevoren, daarna wordt 100% doorberekend.
  • Conform de Corona maatregelen vanuit de Rijksoverheid dient u bij uw reservering aan te geven uit hoeveel huishoudens uw gezelschap bestaat, inclusief de samenstelling van deze huishoudens.
  • Zolang de overheidsmaatregelen betreffende Corona gelden, houden wij ons ook aan de 1,5 meter afstand tussen verschillende huishoudens.


  “Wat als u na 48 uur voor aankomst toch moet u annuleren door Corona besmetting bij uzelf of bij één van uw naasten?”

  Vanuit de Kerstgedachte hopen wij iedereen in goede gezondheid tijdens de feestdagen bij ons te mogen verwelkomen. In geval van annuleringen hebben wij helaas rechtstreeks te maken met omzetderving, onze annuleringsvoorwaarden blijven dan ook onveranderd:

  De annuleringsvoorwaarden blijven in overeenstemming met de UVH (Uniforme Voorwaarden Horeca) zoals boven beschreven, ongeacht de omstandigheden van uw annulering. Er is geen restitutie mogelijk via Hotel Utrecht. Dit kunt u eventueel oppakken met uw reis- of annuleringsverzekering.

  Annulering door Van der Valk
  Van der Valk is in aanvulling op de UVH gerechtigd om de reserveringsovereenkomst te ontbinden indien er gegronde vrees is dat het evenement een onveilige situatie oplevert voor gasten en/of personeel.