Direct naar de contentDirect naar de footer
Pre-Summer Sale
Pre-Summer Sale

Bekijk deals

Zaalverhuur Utrecht

Zoekt u een locatie voor zaalverhuur in Utrecht om te vergaderen, een training, een congres en/of een feest te organiseren? Dan bent u voor het huren van een zaal op de juist pagina belandt. Zaalverhuur is namelijk mogelijk bij deze centraal gelegen Van der Valk locatie.

Met onze 23 multifunctionele zalen zijn wij dé geschikte evenementenlocatie voor grote en kleine evenementen.

In deze hoge toren bevindt zich niet alleen ons zalencentrum, maar ook 185 hotelkamers met bijbehorende faciliteiten om tijdens of na uw evenement volledig tot rust te komen.

>> Misschien hier nog puntsgewijs de USP’s van onze locatie?<<

Ieder evenement is uniek. Daarom is een persoonlijke en gastvrije benadering onze standaard. Zaal huren in Utrecht? Vraag met de onderstaande button een vrijblijvende offerte aan, om achter de mogelijkheden te komen voor het organiseren van uw vergadering, training, congres of feest in één of meerdere zalen bij ons op locatie.

Offerte aanvragen

Zaalverhuur voor uw:

Faciliteiten zaalverhuur in Utrecht

Faciliteiten zaalverhuur in Utrecht

Bij onze zaalverhuur is het gebruik van een beamer en projectiescherm (zalen 1e etage) of een LCD-scherm (zalen 2e etage) inbegrepen. Een flip-over met stiften, kladblokjes en pennen verzorgen wij standaard in de plenaire zaal. Heeft u eventuele andere wensen? Dan bestaan er altijd mogelijkheden om uit te breiden.

Niet alleen bevat onze zaalverhuur het huren van een simpele zaal en haar bijbehorende faciliteiten, maar juist het pakket inclusief catering. Onze zaalhuur wordt namelijk altijd gecombineerd met een arrangement per persoon. Zo kunnen uw gasten tijdens de vergadering, training en congres te allen tijde koffie, thee, frisdranken en brainfood pakken op onze foyer en afhankelijk van uw wensen verzorgen wij graag uw uitgebreide lunch of diner in het restaurant of bij de zaal.

Wij zorgen voor uw gasten, zodat u kunt focussen op uw programma. Zodat uw gasten de ultieme gastvrijheid beleven tijdens uw event op onze vergader- en evenementenlocatie.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk onze arrangementen of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Lorem ipsum

Goedbereikbare zaalverhuur in Utrecht

Door onze centrale ligging naast de A12 tussen knooppunt Ouderijn en knooppunt Lunetten, worden wij vaak ingezet als vergader- en evenementenlocatie in Utrecht. Onze zaalverhuur is goed te bereiken vanuit heel Nederland. Niet alleen makkelijk aan te rijden met de auto, maar ook een kleine 10 minuten met zowel de tram als meerdere bussen vanaf Station Utrecht Centraal.

Met onze eigen parkeergarage, beschikken wij over voldoende parkeergelegenheid voor 330 personenauto’s. Indien onverhoopt vol, bevinden er zich goedkope parkeergelegenheden op loopafstand van het hotel.

Terwijl u voor uw vergadering of evenement onze zalen in Utrecht bezoekt, uw elektrische auto bijtanken? Dat kan gerust bij één van onze 12 laadpalen.

Komt u uit omgeving Utrecht en gaat u liever met de fiets? Geen probleem. De fietsenrekken staan voor onze ..locatie om uw fiets te parkeren.

>> Als afbeelding of linkje de goede bereikbaarheid? <<

Tarieven zaalverhuur Utrecht

Geïnteresseerd geraakt in onze zaalverhuur in Utrecht? Ons sales team zit te popelen om u verder te helpen. In onze brochure treft u globale tarieven van onze vergader- en evenementenlocatie. Maar wilt u écht weten wat het gaat kosten? Dan raden wij u aan een vrijblijvende offerte aan te vragen zodat u weet waar u aan toe bent. Uiteraard bent u ook van harte welkom om onze locatie te bezoeken. Hiervoor maken wij graag een afspraak.

Wanneer zien wij uw aanvraag tegemoet voor zaalverhuur Utrecht?

Offerte aanvragen
Reviewz
Gemiddelde score:
9,0
3404 beoordelingen
Super
Hotel Groningen-Westerbroek John 

Alles goed, van kamer tot klantvriendelijkheid en service

TripAdvisor