Direct naar de contentDirect naar de footer

Á la carte diner

Geniet van een overheerlijk en culinair diner in ons sfeer- en stijlvolle Restaurant V. Wij serveren het diner vanaf 17.00 tot 22.00 uur. Reserveren is mogelijk tot 21.30 uur.

Voorgerechten

Voorgerechten

  • TONIJN & KRAB

    15,50

    Krabsalade | krokante filodeeg | dungesneden tonijn | haringkaviaar | ingelegde groenten | kalamansi gel |
    perilla flakes | crème fraiche

  • SASHIMI AND MORE

    16,50

    Zalm | hamachi | unagi nigiri | gyoza | wasabi | wakamé | sojasaus | gember | limoenmayonaise | edamame

  • HOLLANDSE GARNALEN

    17,50

    Avocado | mango | cocktailsaus | sepia tuille | ingelegd mosterdzaad | zoetzure komkommer | rode ui |
    zoetzure Granny Smith | Hollandse garnalenkroket | brioche

  • BEEF TATAKI

    18,50

    Ponzu-dressing | sriracha mayonaise | tatsoi | geroosterde pompoen crème | lente-ui | zoetzure rode ui | cress | krokante knoflook | gefrituurde rijstpapier

  • BIET & POMPOEN TERRINE *

    14,50

    Lolly van Brabants Blauw | vijgen compote | gekarameliseerde vijg | dille-hangop | macadamia | gele biet-citrus saus

    * Vegetarisch
  • BLACK ANGUS CARPACCIO

    15,50

    Truffelmayonaise | Parmezaanse kaas | rucola | gedroogde tomaten | pijnboompitten | rode ui

    Op uw verzoek serveren wij toast en boter

  • ASIAN TARTARE

    16,50

    Soja-mirin marinade | chilipeper | togarashi mayonaise | crumble van zeewier | zoetzure komkommer | wakamé bun

    *Vegetarisch mogelijk

  • TACO’S (3 STUKS)

    15,50

    Buikspek: avocado | coleslaw
    Pulled chicken: gegrilde mais | pico de gallo
    Zoete aardappel: ingelegde rode ui | zwarte bonen | feta chimichurri | limoen | lime crema

  • TRUFFELRISOTTO *

    14,50

    Zuurkool | truffeltapenade | gepocheerd ei | krokante zuurkool | lavas olie

    * Vegetarisch

Bij alle voorgerechten serveren wij toast met roomboter op aanvraag.

Soepen

Soepen

  • ITALIAANSE TOMATENSOEP

    8,50

    Gehaktballen | focaccia crouton

    *Vegetarisch mogelijk

  • FRANSE UIENSOEP

    9,50

    Gruyére | zuurdesem toast

  • SOPA DE MARISCO

    13,50

    Spaanse bisque | vongole | baby octopus | gamba | kappertjes-olijven olie | knoflookbroodje

  • SAOTO SOEP

    12,50

    Surinaamse kippenbouillon | kippendijen | gekookt ei | taugé | krokante salade | Madame Jeannette sambal | sojasaus

Vleesgerechten

Vleesgerechten

  • TOURNEDOS

    35,50

    Pastinaak crème | gekarameliseerde witlof | bloemkool-kroepoek | rode-ui compôte | gekonfijte aardappel | geroosterde uien crumble | zwarte-peperjus

  • CHATEAUBRIAND (VANAF 2 PERSONEN)

    77,00

    Oosterse groenten | taugé | kokosrijst | Kyabetsu salade | tempura bimi | miso mayonaise | okonomi loaded fries | Japanse sesamsaus

    €38,50 per persoon

  • KIPSATÉ (300GR.)

    24,50

    Kippendijen | zoetzure groenten | sambal badjak | gebakken uitjes | cassave kroepoek | Surinaamse pindasaus | kousenbandsalade

  • TONKATSU SCHNITZEL

    23,50

    Taugé | groene asperge | lente-ui | oesterzwam | sesamzaad | furikake | tonkatsu saus | kewpie mayonaise

  • DOMBURGER

    23,50

    Biologische kalfsburger | chipotle-burgersaus | cheddar | tomaat | zoetzure rode ui | spek | brioche bun |
    oete aardappel frites

  • EENDENBORST

    25,50

    Gekonfijte zilveruitjes | parelgort-risotto | groene asperge | beukenzwammen | jus van gerookte biet

  • VARKENSHAAS ROULEAU

    26,50

    Gevuld met bospaddenstoelen | pancetta | buikspek | polenta | appelcompôte | vadouvan-pompoen crème |
    cordyceps | bramen-port jus

  • RIB-EYE

    36,50

    Barbeque-rub | bataat crème | gepofte-knoflook boter | chimichurri | peppadew mayonaise

  • THAISE RODE CURRY

    24,50

    Kippendijen | kokosrijst | zoete aardappel | rode ui | pompoen | taugé | haricot verts | geroosterde pinda’s |
    Thaise basilicum | limoen | naanbrood

Op verzoek serveren wij bij al onze hoofdgerechten gratis frites, mayonaise en wisselende seizoengroenten.

Visgerechten

Visgerechten

  • ZALM ASIAN

    26,50

    Knoflook-soya glace | gewokte bimi | Thaise rijstnoedels | taugé | lente-ui | shiitake | cashewnoten

  • HALVE KREEFT

    36,50

    Kruidenboter | linguine | saus van schaaldieren | geroosterde tomaatjes | pangrattato

  • ROODBAARS MASALA

    25,50

    Gefrituurde roodbaars | tikka masala saus | yoghurt | koriander | gebrande bloemkool | paratha roti | raita | chili-peper | limoen | taugé | jasmijnrijst

  • KABELJAUW

    28,50

    Doperwtenpuree | antiboise | peper tuille | zeekraal | dragon olie | Noilly Prat saus

Op verzoek serveren wij bij al onze hoofdgerechten gratis frites, mayonaise en wisselende seizoengroenten.

Vegetarische gerechten

Vegetarische gerechten

  • RAVIOLI RICOTTA E SPINACI *

    22,50

    Pasta gevuld met ricotta en spinazie | gepaneerde beukenzwammetjes | groene asperges | Parmigiano Reggiano | lente-ui | walnoten | tomaten-mascarponesaus

    * Vegetarisch
  • VEGAN BURGER *

    21,50

    Plantaardige burger | brioche bun | cheddar | guacamole | steakhouse barbequesaus | little gem | tomaten salsa | zoete aardappel friet

    * Vegetarisch
  • THAISE RODE CURRY *

    23,50

    Kokosrijst | zoete aardappel | rode ui | pompoen | taugé | haricot verts | oesterzwam | geroosterde pinda’s |
    Thaise basilicum | limoen | naanbrood

    * Vegetarisch

Op verzoek serveren wij bij al onze hoofdgerechten gratis frites, mayonaise en wisselende seizoengroenten.

Salades

Salades

  • CAESAR SALADE KIP

    18,00

    Romaine sla | ansjovis dressing | Grana Padano | gekookt ei | tomaat | komkommer | rode ui | crispy bacon |
    focaccia crouton

  • CAESAR SALADE GEROOKTE ZALM

    20,50

    Romaine sla | ansjovis dressing | Grana Padano | gekookt ei | tomaat | komkommer | rode ui | crispy bacon |
    focaccia crouton

  • SALADE GEITENKAAS *

    19,00

    Granola | honing | mesclun | sinaasappeldressing | rode ui | tomaat | komkommer | rode biet | cranberries |
    vincotto balsamico | verse vijgen | pecannoten

    * Vegetarisch

Bij alle salades serveren wij toast en boter op aanvraag.

Nagerechten

Nagerechten

  • APPEL & KERS

    11,50

    Compôte van kers en peer | sablé van pistache | monchou | appelcitroen cake | ijs van Amarena kers |
    appel-kaneel schuim

  • CRÈME BRÛLÉE

    10,50

    Kardemom | espuma van bruine rum | kletskop | yoghurt-noten ijs

  • WITTEVROUWEN

    10,50

    Witte chocolade-ijs | crémeux van vanille | blondie | perzik-amaretto compôte | honing vanille siroop | amandelcrumble | sinaasappel tuille

  • CHOCOLATE MUDCAKE

    11,50

    Mokka mascarpone crème | zwarte bessen gel | bladerdeeg | karamel zeezout roomijs | witte choco crumble

  • KAASPLANK

    14,50

    5 seizoens kazen | kletzenbrood | kweepeer gelei

  • SORBET “V”

    10,50

    Mango | groene appel | aardbei | ijshoorn | slagroom | vruchtencoulis

  • FRIANDISES

    6,75

    Ambachtelijke bonbons | madeleine | spekkoek

  • KOFFIE SPECIALITEITEN

    9,75

    IRISH COFFEE: dubbele espresso | Ierse whiskey | suiker | slagroom
    ITALIAN COFFEE: dubbele espresso | Amaretto | slagroom
    SPANISH COFFEE TIA MARIA: dubbele espresso | Tia Maria | slagroom
    SPANISH COFFEE LICOR 43: dubbele espresso | Licor 43 | slagroom
    FRENCH COFFEE: dubbele espresso | Grand Marnier | slagroom
    BAILEYS COFFEE: dubbele espresso | Baileys | slagroom